Wonderpass

From early check-in and room service to booking art tours and wellness facilities, find everything you need at the touch of a button on our app.

Stijlvol genieten

Dompel jezelf onder in de wonderen van art’otel en haal alles uit je verblijf met de Wonderpass-app. Wil je mee op een kunsttour, lekker ontspannen aan het zwembad, makkelijk en flexibel inchecken of contact opnemen met ons team? Tijdens je verblijf bij ons regel je alles heel makkelijk via Wonderpass.

Heb je nog niet geboekt? Reserveer nu een kamer en beheer je Radisson Rewards-punten in de Radisson Hotels-app.

  • ARCA bar at art'otel Amsterdam

Your backstage pass to dream destinations

Vroeg inchecken

Met Wonderpass kun je al inchecken vanaf 11 uur

Online inchecken in 30 seconden

Check in via de app en krijg direct toegang tot je kamersleutel

Zin in een hapje eten?

Bestel roomservice vanuit de app en laat snel eten naar je kamer brengen

Kunsttours en workshops boeken

Art Tours - Wonderpass

Wees er snel bij en meld je aan voor een van onze vele kunsttours en workshops

Ongekend ontspannen

Wellness - Wonderpass

Zin om het zwembad in te duiken of lekker de sauna in te gaan? Reserveer onze wellnessfaciliteiten in de app om de drukte voor te zijn

Filter by:
Digital Key
Online Check-In
Online Check-Out
Payment
Previous Slide Arrow Next Slide Arrow

Digital Key FAQs

Wat moet ik doen als mijn digitale sleutel het niet doet?

Controleer of bluetooth en locatieservices ingeschakeld zijn op je device en of de art'otel services-app toegang heeft tot bluetooth en locatieservices. Als je problemen blijft houden met je digitale sleutel, staat ons receptieteam klaar om je te helpen.

Wat gebeurt er als ik een digitale sleutel heb en mijn telefoon kapotgaat, gestolen wordt of nog op de hotelkamer ligt terwijl ik er niet in kan?

Ga naar de receptie; ons team staat klaar om je te helpen.

Mag ik mijn digitale sleutel delen met anderen?

Ja, je kunt je digitale sleutel met andere gasten delen die bij jouw reservering vermeld staan. Het aantal digitale sleutels dat je kunt delen hangt af van het aantal volwassenen dat vermeld wordt bij de reservering. Als er maar voor één volwassene is geboekt, mag je de digitale sleutel dus niet delen.

Mag ik zowel een digitale sleutel als een fysieke keycard hebben?

Om veiligheidsredenen is per gast slechts één sleutel toegestaan. Als je een digitale sleutel hebt, maar liever een fysieke keycard wilt, vraag dit dan aan ons receptieteam. Als je een fysieke keycard hebt, maar liever een digitale sleutel wilt, kun je je met je reserveringsnummer aanmelden in onze app (art'otel services) om een digitale sleutel te krijgen. Houd er rekening mee dat de fysieke keycard niet meer geldig is zodra je een digitale sleutel hebt gekregen.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn digitale sleutel?

Je kunt je digitale sleutel op de dag van aankomst na 15.00 uur in ontvangst nemen (of eerder als je vroege check-in door het hotel is bevestigd). Houd er rekening mee dat je je binnen 2 kilometer van het hotel moet bevinden om de digitale sleutel te kunnen ontvangen.